Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598865334965274.jpg
40l 1800w 2 Poloney Free Compressor Oli / bisu LY-M200-40

40l 1800w 2 Poloney Free Compressor Oli / bisu LY-M200-40


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
input Power1800W
Pangiriman Maks300L / min
Dhuwur meksa0.8Mpa
Ora Mbebayani2800Rpm
Noise≤75dB
Volume Kontainer Udara40L
Details

Service
Gaya KemasanKarton coklat
Ukuran kemasan66.5 * 28.5 * 65 1pc / ctn
Wadah wadhah520 pcs / 40HQ; 220 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYABrand LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, ora moq kanggo merek leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging moq butuh 500 pcs saben pesenan.
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.