Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597478855390504.png
1300W 180mm Mobil Polisi Kacepetan Variabel LY190-01

1300W 180mm Mobil Polisi Kacepetan Variabel LY190-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi 220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya 1300W
Ora Cepet Mbukak 600-3200r / min
Kapasitas Chuck 180mm
Size packing 49 * 39.5 * 29cm
Video
Service
Gaya Kemasan Kotak werna
Size packing 49 * 39.5 * 29cm; 4 pcs / Ctns
Wadah wadhah 4632 pcs / 40'HQ: 1995 pcs / 20GP
OEM Lead Time Sakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYA Merek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
Werna Werna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris Carbon brush 1set;Auxiliary handle 1pc;Handle fixing bolt 2pcs;Hex wrench 1pc;Wool bonnet 1pc;Polishing pad 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.