Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597565668449114.jpg
Pethel Rotary 1500W Kanthi SDS Plus Toolholder LY-C3602

Pethel Rotary 1500W Kanthi SDS Plus Toolholder LY-C3602


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1500W
Tingkat Pangaruh4000 / min
Ora Cepet Mbukak590r / min
AlatSDS-PLUS
Energi Efek10J
Pengeboran Dia. Ing Beton40mm
NW / GW6.7kg / pc, 18.5kg / CTN
QTY2pc / CTN
Feature

1. Silinder sing wis diapikake, gunakake umur dawa.

2. Proses tutup lumahing motorik supaya luwih nyegah ngrusak.

3. Dilengkapi karo sistem anti-geter.

4. Overload kopling.

6. Desain kompak kanggo penanganan sing sampurna.

Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing46 * 27.5 * 35cm; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah2936 pcs / 40'HQ: 1264 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.