Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597566963918214.png
26mm SDS Plus Chuck 800w Motor Rotary Hammer Rotary Kanthi Tiga Fungsi LY-A2603R

26mm SDS Plus Chuck 800w Motor Rotary Hammer Rotary Kanthi Tiga Fungsi LY-A2603R


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated800W
Tingkat Pangaruh5200 / min
Ora Cepet Mbukak0-1180r / min
AlatSDS-PLUS
Energi Efek3.2J
Pengeboran Dia. Ing Beton / Baja / Kayu26mm / 13mm / 30mm
NW / GW2.8kg / pc, 23kg / CTN
QTY4pc / CTN
Feature

1.800W daya kuwat.

2. Proses tutup lumahing motorik supaya luwih nyegah ngrusak.

3. Silinder sing diapikake, gaya pengaruh sing luwih kuat, umur luwih dawa.

4. Desain kompak kanggo penanganan sing sampurna.

Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing41.5 * 24.5 * 35; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3653 pcs / 40'HQ: 1573 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPandhuan panguwasa - 1PC; sikat karbon-- 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.