Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597566524745272.jpg
26mm Sds Plus Chuck 850w Motor Daya Palu Rotary Kanthi Rong Fungsi Lampu Wewight LY-C2702

26mm Sds Plus Chuck 850w Motor Daya Palu Rotary Kanthi Rong Fungsi Lampu Wewight LY-C2702


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated850W
Tingkat Pangaruh4200 / min
Ora Cepet Mbukak4200r / min
AlatSDS-PLUS
Energi Efek3.2J
Pengeboran Dia. Ing Beton26mm
NW / GW3.9kg / pc, 18kg / CTN
QTY4pc / CTN
Feature

1.850W daya kuwat.

2. Proses tutup lumahing motorik supaya luwih nyegah ngrusak.

3. Silinder sing diapikake, gaya pengaruh sing luwih kuat, umur luwih dawa.

4. Overload kopling.

5.Ganti tombol kanthi pemicu gedhe.

Details

Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing49.5 * 42.5 * 30; 4 pcs / Ctns
Wadah wadhah4119 pcs / 40'HQ: 1774 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesoris3mm pengeboran bit (8/10 / 12mm), 2 pcs pahat (point and flat)
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.