Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597566200399143.png
28mm 1050W Petunjuk Rotary Profesional LY-C2803

28mm 1050W Petunjuk Rotary Profesional LY-C2803


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1050W
Tingkat Pangaruh4350 / min
Ora Cepet Mbukak790r / min
AlatSDS-PLUS
Energi Efek3.2J
Pengeboran Dia. Ing Beton / Baja / Kayu26mm / 13mm / 30mm
NW / GW4.6kg / pc, 15kg / CTN
QTY2pc / CTN
Feature

1. Silinder sing wis diapikake, gunakake umur dawa.

2. Proses tutup lumahing motorik supaya luwih nyegah ngrusak.

3. Dilengkapi karo sistem anti-geter.

4. Overload kopling.

5. Desain kompak kanggo penanganan sing sampurna.

Details

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing42 * 24.5 * 34.5; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3661 pcs / 40'HQ: 1577 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPandhuan pangaturan - 1PC; sikat karbon 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.