Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597565899521930.jpg
30mm 900W Efisiensi Tinggi Pethel Rotary LY-C3002

30mm 900W Efisiensi Tinggi Pethel Rotary LY-C3002


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated900W
Tingkat Pangaruh4700 / min
Ora Cepet Mbukak800r / min
AlatSDS-PLUS
Energi Efek4J
Pengeboran Dia. Ing Beton28mm
NW / GW5kg / pc, 14kg / CTN
QTY2pc / CTN
Feature

1. Bantalan werniNSK digunakake ing njero.

2.950W daya kuwat.

3. Proses tutup lumahing motorik supaya luwih nyegah ngrusak.

4. Silinder sing diapikake, gaya pengaruh sing luwih kuat, umur luwih dawa.

5. Dilengkapi karo sistem anti-geter.

6. Overload kopling.

7.Ganti tombol kanthi pemicu gedhe.

Details

Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing41.5 * 24.5 * 35; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3653 pcs / 40'HQ: 1573 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisPandhuan panguwasa - 1PC; sikat karbon-- 1set
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.