Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1624430886833500.jpg
32mm SDS Plus Chuck 1500w Motor Power Rotary Hammer LY-C3203

32mm SDS Plus Chuck 1500w Motor Power Rotary Hammer LY-C3203


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1500W
Serangan Saben Min4300min-1
Ora Cepet Mbukak950 r / min
AlatSDS-PLUS
Energi Efek4J
bobot5.1kg
QTY2pc / CTN
Feature

1. bor & palu bor loro fuction bisa diganti kanthi gampang.

2. kinerja dhuwur amarga motor listrik 1500W.

3.100% motor kawat kooperatif.

4. gagang ergonomis kanthi genggeman alus.

5. Piranti mekanik sing bisa dipercaya, daya tahan jangka panjang.

Details

8

Video
Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing43.8 * 27.5 * 35.5cm; 2 pcs / CTN
Wadah wadhah3180 pcs / 40'HQ; 1308 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 300 pcs saben pesenan.
aksesoris3mm pengeboran bit (8/10 / 12mm), 2 pcs pahat (point and flat)
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.