Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1598233981554810.jpg
38mm 1200w Professional Heavy Duty Rotary Hammer LY38-01

38mm 1200w Professional Heavy Duty Rotary Hammer LY38-01


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Feature
  • Details
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Daya Input sing Rated1200W
Tingkat Pangaruh4200 / min
Ora Cepet Mbukak400r / min
Energi Efek4J
Pengeboran Dia. Ing Beton38mm
NW / GW7.1kg / pc, 20.9kg / CTN
QTY2pc / CTN
Feature

1.1200W daya kuwat.

2. Proses tutup lumahing motorik supaya luwih nyegah ngrusak.

3. Silinder sing diapikake, gaya pengaruh sing luwih kuat, umur luwih dawa.

4. Dilengkapi karo sistem anti-geter.

5. Overload kopling.

6.Ganti tombol kanthi pemicu gedhe supaya kontrol luwih gampang.

7. Genggeman sing lembut

Details

Service
Gaya KemasanBMC + lengen klambi
Size packing51 * 26.5 * 32; 2 pcs / Ctns
Wadah wadhah3162 pcs / 40'HQ: 1302 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 500 pcs saben pesenan.
aksesorisSikat karbon 1set; Pahat 1pc
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.