Kabeh Kategori

Detail produk


https://www.jinglitools.com/upload/product/1597473065988706.jpg
125mm 2000w Slot Cutter / tembok Chaser Kanthi Lada Blade & Soft Start LY155-01 Listrik

125mm 2000w Slot Cutter / tembok Chaser Kanthi Lada Blade & Soft Start LY155-01 Listrik


Inquiry
  • Parameter Produk
  • Details
  • Video
  • Service
  • FAQ
  • Dianjurake Products
Parameter Produk
Tegangan / Frekuensi220V ~ 240V, 50 / 60Hz
Input Daya2000W
Ora Cepet Mbukak6000r / min
Cutting Disc Dia.125mm
NW / GW5.82kg / pc, 24.4kg / CTN
Size packing48.5 * 33 * 44.5cm
QTY4pcs / CTN
Details

Video
Service
Gaya KemasanKotak werna
Size packing48.5 * 33 * 44.5; 4 pcs / Ctns
Wadah wadhah3650 pcs / 40'HQ: 1572 pcs / 20GP
OEM Lead TimeSakitar 35 dina
Wektu Pangiriman Brand LEIYAMerek LEIYA duwe stok sing cukup, pengiriman instan, TANPA MOQ kanggo merek Leiya.
WernaWerna bagean njaba bisa disesuaikan, nanging MOQ butuh 200 pcs saben pesenan.
aksesorisSisih tambahan --1pc; kunci soket --1pc; kunci pas - 1 pc; sikat karbon - 1pc; samberan-- 2 pcs; mesin cuci-- 2 pcs
FAQ
Apa syarat pembayaran sampeyan?

Kita bisa nampa L / C ing ngarep, DP lan T / T (deposit 30% tt lan 70% tumrap salinan BL)

Apa aku bisa njaluk conto alat lan aksesoris listrik gratis?

Ya, kita bisa nyedhiyakake sampel gratis siji utawa loro PC lan ngirim kanthi barang sing dikoleksi. Yen sampeyan pesen, kita bakal ngasilake biaya ing pesenan.

Apa istilah garansi kanggo produk?

Kita nyedhiyakake 2% gratis, ganti ganti rugi lan jaminan 12 wulan.

Njaluk ing Tutul

Kanggo informasi luwih lengkap babagan produk, aja ragu-ragu ngirim informasi lengkap karo sampeyan.