Kabeh Kategori

kaluwihan

Babagan Kita


ZHEJIANG JINGLI TOOLS CO., LTD. jembaré 40,000 meter persegi kanthi total investasi luwih saka 200 yuta yuan. Perusahaan saiki duwe luwih saka 1,000 karyawan, 80 personel manajemen senior lan 50 tenaga profesional lan teknis. Aksesoris utama dikembangake kanthi mandiri lan diproduksi kanthi mandiri. Kanthi dhasar njamin standar sing dhuwur lan produk sing berkualitas, perusahaan terus nambah kualitas karyawan. Kanthi kualitas dhuwur lan regane murah, produksi skala super lan layanan sing apik, kekuatan sing kuat lan komitmen sing ora owah, kita entuk dhukungan lan sih pelanggan anyar lan lawas.

LEARN MORE

PRODCUTS

PEMBANGUNAN


  • 2017 Perusahaan ngluncurake merek anyar sawise dhaptar - BIGO
    2017 Perusahaan ngluncurake merek anyar sawise dhaptar - BIGO

    Perusahaan pangembangan "Jingli" bakal terus ngetrapake filosofi manajemen "ngupayakake kaunggulan, entuk dhuwur anyar", gumantung karo kabeh pengembangan karyawan lan inovasi, usaha kanthi tekun, kerja keras, ngupayakake semangat keunggulan, nyoba nyedhiyakake solusi produk lan layanan sing ngluwihi pangarepan pelanggan.

  • 2016 Kadhaptar ing pasar ing 2016
    2016 Kadhaptar ing pasar ing 2016

    Zhejiang Jingli Tools Co., Ltd. nandur modhal ing pabrik anyar, Wilayah perusahaan ing wayah awan luwih saka 39,000 meter persegi, total investasi tekan 40 yuta USD, kanthi luwih saka 1000 karyawan lagi kerja, 80 wong kerja ing manajemen senior, 50 wong kasebut makarya ing departemen teknisi profesional.

  • Ditetepake
    Ditetepake

    2009, Zhejiang Jingli Tools Co., Ltd., didegake. Jembar tanduran 20,000 meter persegi. Peluncuran bisnis kaping pindho, peluncuran telung merek mewah -LEIYA, TANKS lan ZAO.

  • Pabrik sing dibangun
    Pabrik sing dibangun

    Pabrik mandhiri sing pertama dibangun, jembaré 3,000 meter persegi, lan kapasitas produksi rata-rata saben wulan 110 mesin pemotong tekan 110,000 unit.

  • Lokakarya Pasangan
    Lokakarya Pasangan

    Mesin pemotong 4110 pertama lahir kanthi upaya gabungan saka bojo lan bojo, sing uga dadi landasan sing kuat kanggo pembangunan sabanjure!

  • 2017
  • 2016
  • 2015-2009
  • 2009-2003
  • 2001-1998

warta