сите категории

Центар за новости


2021 Интроукција на нови производи

Прегледи:181 Автор: Уредник на страници Време на објавување: 2021-04-12 Потекло: Веб-страница

Добредојдовте да ја посетите Jingli tools co., Ltd 129-ти онлајн саем на кантон, за време на 15-ти и 24-ти април секој ден PM2: 30, ќе живееме во живо за да ги воведеме нашите последни производи и неговата предност во споредба со слични предмети, ако сте заинтересирани за професионални електрични алатки, производи за компресор за воздух и серија безжични Li-ION, добредојдени сте да го посетите нашиот штанд број 16.2 H38_39 преку следниот линк за гледање 

https://ex.cantonfair.org.cn/pc/en/exhibitor/4ab00000-005f-5254-578a-08d7ed7af25f/contact

2