сите категории

Центар за новости


Честитки за hejеџијанг ingингли за успехот на 4-тиот Годишен состанок на одлични дистрибутери на Гуангкси Ликсиангксианг електромеханичката копродукција, Ltd.

Прегледи:188 Автор: Уредник на страници Време на објавување: 2018-07-23 Потекло: Веб-страница

На 13-ти мај 2018 година, hejеџијанг ingингли се здружи со 4-та Годишна конференција за одлични дистрибутери на Гуангкси Ликсиангјанг Електромеханичка копродукција, Ltd, и се одржа во Виена, Нанинг, Гуангкси. Ху ingингминг, генерален директор на одделот за производство на литиум-електричен компресор во воздухот ingингли, Ху Jinин, директор на продажба на ingингли Зенг Феисианг, генерален директор на електромеханичката копродукција Гуангкси Ликсиангксианг копродукции и партнери за дистрибуција, учествуваа на настанот.

Во 13:30 часот, оваа средба започна со страсна химна.

На отворањето на состанокот прво се обрати Зенг Феисијанг, генерален директор на Гуангкси Хаолисијанг електромеханичар.

Ху ingингминг, генерален директор на Одделот за производство на алкохол за компресор за алкохол, објави дека конференцијата ќе го промовира првото лансирање на брендот на брендот и афирмацијата на сериите за создавање што учествуваа на 4-то годишно годишно собрание на дистрибутерите.

Ху Jinин, директор на Jingli Sales, ги сумираше достигнувањата во 2017 година и стратешките промени во моделот на развој на компанијата во 2018 година, како и идната стратегија на компанијата на пазарот.

Зенг Зонг, Ху Шао, Ху Зонг им доделија награди на извонредните дилери во 2017 година и направија групна фотографија.

Hejеџијанг ingингли се здружи со Гуангкси Ликсиангјаанг четврти годишен годишен состанок на одлични дилери за да ги направи ingингли и дилерите на Електромеханичарот Ликсиангсијанг полни со самодоверба и полна со самодоверба. Ние инсистираме да правиме работи со срце, да се стремиме кон совршеност, да воспоставиме деловна активност со искреност и да фрлиме души со вера! Однапред со дилерите во иста насока за да постигнете заемна корист и да добиете победа! Ние ги користиме нашите постапки за да ги исполниме своите ветувања, не заборавајте на првичното срце и одиме напред! Прекрасната 2018-та и јас ја пишуваме заедно.