Të gjitha kategoritë

Qendra e Lajmeve


Urime Zhejiang Jingli për suksesin e Takimit të 4-të Vjetor të Shpërndarësve të Shkëlqyeshëm të Co Guangxi Lixiangxiang Elektromekanike, Ltd.

Views:188 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2018-07-23 Origjina: Faqja

Më 13 maj 2018, Zhejiang Jingli u bashkua me Konferencën e 4-të vjetore të shpërndarësve të shkëlqyeshëm të Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Co., Ltd. dhe u mbajt në Vjenë, Nanning, Guangxi. Hu Jingming, Drejtor i Përgjithshëm i Departamentit të Prodhimit Lithium-Elektrik të Kompresorit Ajror të Jingli, Hu Jin, Drejtor i Shitjeve Jingli Zeng Feixiang, menaxher i përgjithshëm i Guangxi Lixiangxiang Co Elektromekanike, Ltd. dhe partnerë shpërndarës shkuan në këtë ngjarje.

Në orën 13:30, ky takim filloi me një himn kombëtar të pasionuar.

Hapja e takimit u drejtua fillimisht nga Zeng Feixiang, menaxher i përgjithshëm i Guangxi Haolixiang Elektromekanike.

Hu Jingming, menaxher i përgjithshëm i Departamentit të Prodhimit të Pijeve të Kompresorit Ajror të Pijeve, njoftoi se konferenca do të promovojë fillimin e parë të markës së markës dhe pohimin e serive të krijimit që morën pjesë në Takimin Vjetor të Shpërndarësve të 4-të Vjetor.

Hu Jin, Drejtor i Jingli Sales, përmblodhi arritjet në 2017 dhe ndryshimet strategjike në modelin e zhvillimit të kompanisë në 2018, si dhe strategjinë e ardhshme të tregut të kompanisë.

Zeng Zong, Hu Shao, Hu Zong u dhanë çmime tregtarëve të shquar në 2017 dhe bënë një foto në grup.

Zhejiang Jingli u bashkua me Takimin vjetor të katërt vjetor të shkëlqyeshëm të tregtarit elektromekanik të Guangxi Lixiangxiang për të bërë Jingli dhe tregtarët e Lixiangxiang Elektromekanik plot besim dhe plot besim. Ne insistojmë të bëjmë gjëra me zemër, të ndjekim përsosmërinë, të krijojmë biznes me sinqeritet dhe të hedhim shpirtra me besim! Përparoni me tregtarët në të njëjtin drejtim për të arritur përfitime të ndërsjella dhe fitore! Ne i përdorim veprimet tona për të përmbushur premtimet tona, mos harroni zemrën tonë fillestare dhe shkojmë përpara! 2018-ën e mrekullueshme që ti dhe unë shkruajmë së bashku.