sadaya Kategori

News Center


2021 Produk anyar introudction

Tampilan:181 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2021-04-12 Asalna: Situs

Wilujeng sumping nganjang ka Jingli tools co., Ldd 129th online canton fair, salami 15 April ~ 24th unggal dinten PM2: 30 kami bakal online LIVE ngenalkeun produk pangénggalna sareng kaunggulanana dibandingkeun sareng barang anu sami, upami anjeun resep kana pakakas listrik profesional, komparator hawa & produk séri tanpa kabel Li-ION, anjeun wilujeng sumping pikeun nganjang di stan kami No. 16.2 H38_39 ngalangkungan tautan nonton ieu 

https://ex.cantonfair.org.cn/pc/en/exhibitor/4ab00000-005f-5254-578a-08d7ed7af25f/contact

2