sadaya Kategori

News Center


Ngahaturkeun nuhun ka Zhejiang Jingli pikeun kasuksésan Rapat Distributor Anu Hadé-4 Rapat Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Co., Ltd.

Tampilan:188 Panulis: Editor Situs Nyebarkeun Waktos: 2018-07-23 Asalna: Situs

Tanggal 13 Méi 2018, Zhejiang Jingli ngagabung sareng Konpérénsi Distributor Hadé pisan ka-4 tina Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Co., Ltd., sareng diayakeun di Wina, Nanning, Guangxi. Hu Jingming, General Manager Jingli Air Compressor Lithium-Electric Manufacturing Department, Hu Jin, Diréktur Jingli Sales Zeng Feixiang, general manager of Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Co., Ltd. sareng mitra distributor angkat ka acara éta.

Jam 13:30, rapat ieu dimimitian ku lagu kebanginan anu gairah.

Muka rapat munggaran ditujukeun ku Zeng Feixiang, pimpinan umum Guangxi Haolixiang Electromekanical.

Hu Jingming, umum manajer Departemen Manufaktur Likur Kompresor Udara Likur, ngumumkeun yén konperénsi éta bakal ngamajukeun peluncuran munggaran mérek, sareng negeskeun séri kreasi anu ngiringan dina Rapat Tahunan Distributor Tahunan ka-4.

Hu Jin, Diréktur Penjualan Jingli, nyimpulkeun prestasi dina 2017 sareng parobihan stratégi modél pangwangunan perusahaan di 2018, ogé strategi pasar perusahaan payun.

Zeng Zong, Hu Shao, Hu Zong masihan panghargaan ka dealer anu luar biasa di 2017 sareng nyandak poto grup.

Zhejiang Jingli ngagabung sareng Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Rapat Kaopat Rapat Tahunan Dealer Tahunan pikeun ngajantenkeun Jingli sareng para dealer Lixiangxiang Electromekanis pinuh kayakinan sareng pinuh kayakinan. Kami keukeuh ngalakukeun hal-hal kalayan ati-ati, ngudag kaunggulan, ngawangun usaha kalayan tulus, sareng miceun jiwa kalayan iman! Maju sareng para dealer dina arah anu sami pikeun ngahontal silih kauntungan sareng win-win! Kami ngagunakeun tindakan pikeun minuhan jangji, tong hilap haté awal, sareng maju! 2018 anu saé anjeun sareng kuring nyerat sasarengan.