Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe


Zhejiang Jingli Tools Co., Ltd.

                       

ZHEJIANG JINGLI TOOLS CO.,LTD.(LEIYA) is located in hot spring city Wuyi. The factory has established for more than 20 years.  Since Jun of 2010, the factory name was changed from Yongkang Fengteli to current Zhejiang Jingli co.,ltd, now we’ve already became one of China’s well-known professional power tools production enterprises doing scientific research ,manufacturing, sales and services.

The factory has grown from family workshop of dozens of employees to a medium-sized enterprise with more than 1000 employees and a building area covers 100,000 Square meters. Jingli’s professional R&D team has more than 80 employees and administration team has more than 200 people till now.  The products series covers AC tools, DC tools, air compressor & garden tools full rang, and main products include rotary hammer, demolition hammer , angle grinder, electric drill, marble cutter, circular saw, electric sander etc., which core parts are all designed & made by ourselves.  Jingli company is good at marketing and branding strategy and all products design is unique.  Thus, our brand LEIYA , BIGO, TANK, CZAO, ZJC all have very good performance in global market and are well approved by our customers.

“TEAM WORK PLAY THE WORLD, MANAGES WORK WIN THE MARKET “.  In 2012 the factory started the industrial revolution---Machine instead of labor force.  Every year the factory plans to invest more than 1.5million USD to renew the intelligent equipment to make sure the all production process highly advanced in this field.  In addition, the QC management is very strict, all material and finished goods have to be passed by QC team such as IQC , IPQC, FQC, OQC before outgoing.  At the same time JIT ,APS logistic system be applied for PMC department to achieve logistic net standardization production.

The factory approved ISO9001 quality system in 2004.  All products passed by national 3C certificate, and most models are approved by GS, CE, EMC international certificate.  In 2016 factory got listed in Shanghai stock successfully, also was named as “TOP 100 enterprises of Wuyi County” by government and “Provincial technology middle size enterprise”.  In 2019 the company was named as “national high and new technology Enterprise” and in 2020 it was named as “provincial high and new technology R&D center”.

The developing Jingli factory will insist on the enterprise spirit “Keeping improving, constant innovation”.  We will always take “ People formost ,do best, quality win,pursuit excellence” as management philosophy.  We are aimed at becoming the leader runner of domestic tools field by carrying out the ideas and consistently making the premium tools.

Visi Perusahaan

Desain merek kanggo nggawe strategi merek gedhe
Desain merek kanggo nggawe strategi merek gedhe

1. Nambah investasi ing pariwara merek: Standarake identitas pasar VI kanthi orientasi pasar sing akurat, ngatur informasi pariwara pemasaran, ngatasi hubungan umum liwat saluran "darat, segara lan udara" uga sistem multi-media.

                                               

2. Nggedhekake macem-macem produk: Rampungake rantai produk kanthi investasi langsung, tuku, patungan utawa OEM kanthi kualitas sing dijamin. Saiki perusahaan kalebu alat listrik, kompresor udara, alat baterai lithium, alat kebon sing dadi perusahaan sing mandhiri.

                                               

3. Standarisasi lingkungan operasi toko unggulan: ing 5 taun kepungkur, perusahaan bakal nggawe investasi gedhe kanggo promosi toko unggulan ing 1,573 kabupaten lan 857 kabupaten administratif sing padha duwe citra, lingkungan operasi lan tampilan produk sing padha.

Mbangun sistem operasi sing diatur lan strategi saluran
Mbangun sistem operasi sing diatur lan strategi saluran

1. Sistem layanan:

1. Mbangun tim layanan sales kanggo nawakake layanan emas kalebu umpan balik sing sambat 24 jam lan jaminan perawatan 72 jam.

                                               

2. Ngatur miturut sistem produksi sing ramping lan njamin bisa ngirim barang menyang agen sajrone 3 dina.

                                               

2. Ngontrol komoditas ngungsi kanthi nerbitake "Sistem Manajemen Ngungsi Komoditas" lan bangun tim kontrol pasar profesional kanggo nahan kegiyatan sing ngganggu pasar.

                                               

3. Lindhungi pasar kanthi promosi toko rantai merek sing waralaba sing “siji kabupaten utawa kabupaten, siji toko”, kekuatan inti bakal nggampangake kabeh anggota klompok sukses.

Mbangun budaya wirausaha sing unggul, narik talenta
Mbangun budaya wirausaha sing unggul, narik talenta

1. Proses strategi manajemen "Berorientasi bakat" saengga sapa sing berkembang karo perusahaan bakal entuk perawatan lan penghasilan paling apik liwat renovasi proses lan teknologi canggih ing kahanan kerja sing padha.

                                               

2. Rampungake sistem promosi lan pelatihan supaya saben staf bisa entuk kesempatan promosi lan perawatan sing luwih apik liwat sinau lan latihan.

                                               

3. Nambah budaya wirausaha lan bangun sistem layanan staf sing kuwat supaya kabeh wong bisa fokus ing upaya lan upaya kanggo pengembangan perusahaan.

                                             
Nguatake kemampuan operasi wirausaha lan nindakake strategi manajemen
Nguatake kemampuan operasi wirausaha lan nindakake strategi manajemen

1. Dijamin kualifikasi 100% kanthi nindakake sistem manajemen mutu ISO9001.

                                               

2. Sistem manajemen perusahaan impor lan sistem produksi ramping dadi ing taun 2020, perusahaan cabang bakal nambah kapasitas tahunan dadi 10 yuta set.

                                               

3. Rekrut staf sing duwe bakat lan ngrampungake sistem nggawe supaya riset produk nuntun renovasi industri, lan pangembangan produk nuntun panjaluk pasar, banjur panjaluk pasar kanggo riset riset.

Kerjasama Sincere Lan Win-win

Workshop

bengkel robot motor
bengkel robot motor
bengkel mecah motor
bengkel mecah motor
jalur perakitan motor
jalur perakitan motor
bengkel injeksi
bengkel injeksi
bengkel mesin alumumin
bengkel mesin alumumin
bengkel casting mati
bengkel casting mati
bengkel kompresor udara-01
bengkel kompresor udara-01
bengkel kompresor udara-02
bengkel kompresor udara-02
jalur perakitan -01
jalur perakitan -01
jalur perakitan -02
jalur perakitan -02

Tampilan Pameran

Perusahaan cilik lan menengah adhedhasar teknologi provinsi

               

18 Paten tampilan 14 Paten model utilitas 4 Paten panemuan

Perusahaan teknologi tinggi lan menengah kanthi teknologi tinggi

               

Nasional High-Tech Enterprise

Certificate kita

Pasar Utama

Negara Timur Tengah

Rusia / Amerika Selatan / Eropa

Negara Asia Tenggara Kaya

Vietnam / Thailand / Myanmar

Singapura / Malaysia / Pakistan

Amérika Kidul

Eropah

Rusia

Pakistan

Myanmar

Thailand

Vietnam

Malaysia

Singapore