Kabeh Kategori

Babagan awake dhewe


Zhejiang Jingli Tools Co., Ltd.

                       

ZHEJIANG JINGLI TOOLS CO.,LTD.(LEIYA) Located in hot spring city Wuyi, factory established in 1998 , Since Jun of 2010 the factory name was changed from Yongkang Fengteli to current Zhejiang Jingli co.,ltd, now we’ve already become a scientific research ,manufacturing, sales, services as one of China’s well-known professional power tools production enterprises.                             

Pabrik wis tuwuh saka bengkel kulawarga puluhan karyawan dadi perusahaan ukuran sedheng kanthi luwih saka 1000 karyawan, jembar bangunane nganti 100,000 meter persegi, tim R&D profesional luwih saka 80 karyawan, tim administrasi duwe luwih saka 200 wong nganti saiki, seri produk sing nutupi alat AC, alat DC, kompresor udara & alat kebon lengkap, produk utama kalebu palu rotary, palu pembongkaran, penggiling sudut, pengeboran listrik, pemotong marmer, gergaji bunder, sander listrik lsp, yaiku bagean inti kabeh sing dirancang & digawe Dhewe, perusahaan Jingli apik ing strategi pemasaran lan merek, utamane kabeh desain produk unik, merek LEIYA, BIGO, TANK, CZAO, ZJC didol kanthi apik ing pasar global lan disetujoni karo para pelanggan.

"KERJA TIM MAIN DUNYA, NGURI KARYA MENANG PASAR", wiwit taun 2012 pabrik diwiwiti dadi revolusi industri --- Robot tinimbang manungsa digunakake, saben taun pabrik ngrencanakake nandur modal luwih saka 1.5 juta USD kanggo nganyari peralatan cerdas kanggo mesthekake kabeh proses produksi ing level paling dhuwur ing lapangan iki; Manajemen QC ketat banget, kabeh barang lan barang jadi kudu dilewati tim QC kayata IQC, IPQC, FQC, OQC sadurunge metu, ing wektu sing padha JIT, sistem logistik APS ditrapake kanggo departemen PMC kanggo entuk produksi standarisasi logistik logistik .

Pabrik nyetujoni sistem mutu ISO9001 wiwit taun 2004, kabeh produk sing dilewati sertifikat 3C nasional, umume model disetujoni GS, CE, sertifikat internasional EMC, Ing pabrik 2016 sing didaftar ing saham Shanghai sukses, uga dijenengi "TOP 100 perusahaan Wuyi County" dening pamrentah suwene wis pirang-pirang taun lan "perusahaan teknologi menengah provinsi" ing 2016, ing taun 2019 dijenengi "enterprisers teknologi tinggi lan anyar nasional" & ing taun 2020 dijenengi "pusat R&D teknologi tinggi lan propinsi anyar".

Pabrik Jingli sing lagi maju bakal negesake semangat enterpriser "Terus ningkat, inovasi terus-terusan, njupuk" Wong formost, nglakoni sing paling apik, menang kualitas, ngupayakake keunggulan "minangka filsafat manajemen, nggawe alat premium, promosi pembangunan industri, dadi pelari utama domestik lapangan alat.

Visi Perusahaan

Desain merek kanggo nggawe strategi merek gedhe
Desain merek kanggo nggawe strategi merek gedhe

1. Nambah investasi ing pariwara merek: Standarake identitas pasar VI kanthi orientasi pasar sing akurat, ngatur informasi pariwara pemasaran, ngatasi hubungan umum liwat saluran "darat, segara lan udara" uga sistem multi-media.

                                               

2. Nggedhekake macem-macem produk: Rampungake rantai produk kanthi investasi langsung, tuku, patungan utawa OEM kanthi kualitas sing dijamin. Saiki perusahaan kalebu alat listrik, kompresor udara, alat baterai lithium, alat kebon sing dadi perusahaan sing mandhiri.

                                               

3. Standarisasi lingkungan operasi toko unggulan: ing 5 taun kepungkur, perusahaan bakal nggawe investasi gedhe kanggo promosi toko unggulan ing 1,573 kabupaten lan 857 kabupaten administratif sing padha duwe citra, lingkungan operasi lan tampilan produk sing padha.

Mbangun sistem operasi sing diatur lan strategi saluran
Mbangun sistem operasi sing diatur lan strategi saluran

1. Sistem layanan:

1. Mbangun tim layanan sales kanggo nawakake layanan emas kalebu umpan balik sing sambat 24 jam lan jaminan perawatan 72 jam.

                                               

2. Ngatur miturut sistem produksi sing ramping lan njamin bisa ngirim barang menyang agen sajrone 3 dina.

                                               

2. Ngontrol komoditas ngungsi kanthi nerbitake "Sistem Manajemen Ngungsi Komoditas" lan bangun tim kontrol pasar profesional kanggo nahan kegiyatan sing ngganggu pasar.

                                               

3. Lindhungi pasar kanthi promosi toko rantai merek sing waralaba sing “siji kabupaten utawa kabupaten, siji toko”, kekuatan inti bakal nggampangake kabeh anggota klompok sukses.

Mbangun budaya wirausaha sing unggul, narik talenta
Mbangun budaya wirausaha sing unggul, narik talenta

1. Proses strategi manajemen "Berorientasi bakat" saengga sapa sing berkembang karo perusahaan bakal entuk perawatan lan penghasilan paling apik liwat renovasi proses lan teknologi canggih ing kahanan kerja sing padha.

                                               

2. Rampungake sistem promosi lan pelatihan supaya saben staf bisa entuk kesempatan promosi lan perawatan sing luwih apik liwat sinau lan latihan.

                                               

3. Nambah budaya wirausaha lan bangun sistem layanan staf sing kuwat supaya kabeh wong bisa fokus ing upaya lan upaya kanggo pengembangan perusahaan.

                                             
Nguatake kemampuan operasi wirausaha lan nindakake strategi manajemen
Nguatake kemampuan operasi wirausaha lan nindakake strategi manajemen

1. Dijamin kualifikasi 100% kanthi nindakake sistem manajemen mutu ISO9001.

                                               

2. Sistem manajemen perusahaan impor lan sistem produksi ramping dadi ing taun 2020, perusahaan cabang bakal nambah kapasitas tahunan dadi 10 yuta set.

                                               

3. Rekrut staf sing duwe bakat lan ngrampungake sistem nggawe supaya riset produk nuntun renovasi industri, lan pangembangan produk nuntun panjaluk pasar, banjur panjaluk pasar kanggo riset riset.

Kerjasama Sincere Lan Win-win

Workshop

bengkel robot motor
bengkel robot motor
bengkel mecah motor
bengkel mecah motor
jalur perakitan motor
jalur perakitan motor
bengkel injeksi
bengkel injeksi
bengkel mesin alumumin
bengkel mesin alumumin
bengkel casting mati
bengkel casting mati
bengkel kompresor udara-01
bengkel kompresor udara-01
bengkel kompresor udara-02
bengkel kompresor udara-02
jalur perakitan -01
jalur perakitan -01
jalur perakitan -02
jalur perakitan -02

Tampilan Pameran

Perusahaan cilik lan menengah adhedhasar teknologi provinsi

               

18 Paten tampilan 14 Paten model utilitas 4 Paten panemuan

Perusahaan teknologi tinggi lan menengah kanthi teknologi tinggi

               

Nasional High-Tech Enterprise

Certificate kita

Pasar Utama

Negara Timur Tengah

Rusia / Amerika Selatan / Eropa

Negara Asia Tenggara Kaya

Vietnam / Thailand / Myanmar

Singapura / Malaysia / Pakistan

Amérika Kidul

Eropah

Rusia

Pakistan

Myanmar

Thailand

Vietnam

Malaysia

Singapore