Kabeh Kategori

Pusat Berita


Sugeng Zhejiang Jingli amarga sukses ing Rapat Distributor Banget kaping 4 ing Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Co., Ltd.

Ndeleng:188 Panganggit: Editor Situs Wektu Nerbitake: 2018-07-23 Asal: Situs

Tanggal 13 Mei 2018, Zhejiang Jingli gabung karo Konferensi Distributor Sangat Baik kaping 4 saka Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Co., Ltd., lan dianakake ing Wina, Nanning, Guangxi. Hu Jingming, General Manager Jingli Air Compressor Lithium-Electric Manufacturing Department, Hu Jin, Direktur Jingli Sales Zeng Feixiang, manajer umum Guangxi Lixiangxiang Electromekanical Co., Ltd. lan mitra distributor mara ing acara kasebut.

Jam 13:30, rapat iki diwiwiti kanthi lagu kebanginan sing semangat.

Pembukaan rapat kasebut kaping pisanan diucapake dening Zeng Feixiang, manajer umum Guangxi Haolixiang Electromekanical.

Hu Jingming, manajer umum Departemen Manufaktur Omben-omben Kompresor Udara Likur, ngumumake manawa konferensi kasebut bakal ningkatake merek pertama merek kasebut, lan negesake seri nggawe sing melu Rapat Tahunan Distributor Tahunan kaping 4.

Hu Jin, Direktur Sales Jingli, ngringkes prestasi ing taun 2017 lan pangowahan strategis ing model pangembangan perusahaan ing taun 2018, uga strategi pasar mbesuk perusahaan.

Zeng Zong, Hu Shao, Hu Zong menehi penghargaan kanggo para pedagang pinunjul ing taun 2017 lan njupuk foto grup.

Zhejiang Jingli gabung karo Guangxi Lixiangxiang Elektromekanik Rapat Tahunan Dealer Tahunan kanggo nggawe Jingli lan para pedagang Lixiangxiang Elektromekanis kebak rasa percaya diri lan percaya dhiri. Kita meksa nindakake perkara kanthi ati-ati, ngupayakake keunggulan, nggawe bisnis kanthi tulus, lan nggawe jiwa kanthi precaya! Maju karo para pedagang ing arah sing padha kanggo entuk bathi bebarengan lan win-win! Kita nggunakake tumindak kanggo netepi janji, aja lali karo dhisikan, lan maju! 2018 sing apik lan sampeyan nulis bebarengan.