Të gjitha kategoritë

Qendra e Lajmeve


2021 Introudction i produkteve të reja

Views:181 Autori: Redaktori i sitit Koha e Publikimit: 2021-04-12 Origjina: Faqja

Mirë se vini të vizitoni Jingli tools co., Ltd, panairin e 129-të në internet të kantonit, gjatë datës 15 prill 24 every çdo ditë PM2: 30 ne do të jetojmë në internet DREJT introduce për të prezantuar produktet tona më të fundit dhe avantazhin e saj krahasuar me artikuj të ngjashëm, nëse jeni të interesuar për mjetet e fuqisë profesionale, kompresori i ajrit dhe produktet seri pa tela Li-ION, jeni të mirëpritur të vizitoni stendën tonë nr. 16.2 H38_39 përmes lidhjes vijuese 

https://ex.cantonfair.org.cn/pc/en/exhibitor/4ab00000-005f-5254-578a-08d7ed7af25f/contact

2